Maling utvendig

Vi utfører utvendig maling, med værbestandig akrylmaling av beste kvalitet. Hvor ofte et hus må males, varierer utfra hvilke type maling som tidligere har blitt brukt, og hvor værhardt huset ligger til. Dersom malingen begynner å flasse av, burde du sannsynligvis ha malt for lenge siden.

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud på utvendig maling.

Maling innvendig

Thor Jansen Malerfirma AS utfører innvendig maling, både maling av tapet og panel. Skap et vakkert hjem ved å male veggene! Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass.

Skraping

Thor Jansen Malerfirma AS utfører skraping, der malingen har sluppet taket som resultat av manglende vedlikehold. Skrapingen fjerner løse malingsflak, og sørger for et glatt resultat i neste omgang.

Sparkling

Thor Jansen Malerfirma AS utfører innvendig sparkling, som dekker spikerhull og andre ujevnheter i veggen.

Grunning av ny kledning

Thor Jansen Malerfirma AS grunner din nye kledning. Når kledningen er ny, bør den grunnes før maling, da den er ekstra tørr og suger til seg veldig mye maling ved første strøk.

Maling av fasader

Thor Jansen Malerfirma AS maler alle typer fasader, både betongfasader og trefasader.

Takmaling

Thor Jansen Malerfirma AS utfører takmaling. Takmaling kan være vanskelig, da man ofte søler maling på seg selv og gulvet dersom man prøver seg selv.

Fjerning av tapet

Dersom du ikke ønsker å gjøre dette selv, fjerner vi gammel tapet før videre behandling av veggen.

Beisning

En av årsakene til at mange vil ha beis, er at maling bygger opp et sjikt som etter hvert må skrapes ned. Beisen er noe mindre værbestandig, og må behandles oftere. Men den gir i tillegg et spesielt og vakkert utseende, som passer særlig godt på hytter og laftede bygninger.

Luting

Luting fjerner eksisterende overflatebehandling, og gjør at treet får et «trehvitt» preg.

Gulvmaling

Et gammelt tregulv kan fort få en helt ny glød dersom du maler det. Dersom man maler gulvet hvitt, vil rommet virke lysere og større. Ta kontakt med oss for gulvmaling.